O κ. Τσoύκαρης μας μίλησε για το Da Bruno, την πανδημία, την έμπνευση και τους στόχους του.

Η εστίαση λειτουργεί με όρους τέχνης και αυτό από μόνο του είναι πρόκληση που βρίσκει απόλυτη έκφραση στην γειτονική κουζίνα και ταιριάζει απόλυτα στη δική μας/ελληνική διατροφική κουλτούρα. H απάντηση σε αυτό το κάλεσμα, είναι το Da Bruno.

Το 2020, έτος της πανδημίας, παρά τις πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που ήρθαν όχι μόνο για εμάς, αλλά σχεδόν για ολόκληρη την ανθρωπότητα, τις στιγμές που βλέπαμε το εστιατόριο κλειστό με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί, εμείς είχαμε τη σκέψη μας στην επανεκκίνηση του εστιατορίου και θέλαμε να σηματοδοτεί ανανέωση και εξέλιξη και αισιοδοξία. 

Φέρνουμε λοιπόν στους επισκέπτες μας τη φιλοσοφία της ιταλικής κουζίνας που έχει παράδοση, διαχρονικότητα, υλικά υψηλής ποιότητας και αγνότητα. Έχει φαντασία και απλότητα, εξελίσσεται, αντιλαμβάνεται τους ρυθμούς και τις ανάγκες της κάθε εποχής. Έτσι οι συνταγές μας είναι εξέλιξη παραδοσιακών συνταγών πάντα με βάση τις αρχές της ιταλικής κουζίνας ή αυτούσιες, όπως, η καρμπονάρα, η αματριτσιάνα κ.α. Επίσης, στα πιάτα του μήνα, τιμούμε περιοχές της Ιταλίας με τις παραδοσιακές συνταγές και εποχικά προϊόντα που τις χαρακτηρίζουν.

Ήταν, λοιπόν, μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς η αποδοχή και η στήριξη στο βήμα που κάναμε. Η συνεχής αναζήτησή μας για το καλύτερο θέλουμε να φτάνει στους ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς.

Αυθεντική ιταλική πίτσα του Da Bruno.

Σφραγίδα της συνεχούς προσπάθειάς μας είναι η πιστοποίησή μας ως αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο. Η ιταλική κυβέρνηση θέλοντας να προστατεύσει τη βαριά κληρονομιά της κουζίνας της από αυθαίρετες παρεμβάσεις που αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της, σε πολλές χώρες, κρίνει και πιστοποιεί ως αυθεντικά ιταλικά εστιατόρια με βάση τις συνταγές και τα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Στην Ελλάδα είμαστε ένα από τα δυο-τρία που πιστοποιούνται κάθε χρόνο.

Θέλουμε να ανταποκρινόμαστε στις δυναμικές των καιρών, να συνεχίζουμε να προσφέρουμε αυθεντική ιταλική κουζίνα ακολουθώντας τα βήματά της την εξέλιξή της με όλο το σεβασμό μας .

Πιστοποίηση της αυθεντικότητας του Da Bruno εστιατορίου από την ιταλική κυβέρνηση.

Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 46, Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 21 0981 8959

Leave a comment