Ο Γιάννης Παλαιολόγος, έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας, ρίχνεται ξανά σε μάχη! Αυτή τη φορά ο Greek Εmperor θα αγωνιστεί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό promotion“Cage Warriors” που αποτελεί προθάλαμο για το UFC(Ultimate Fighting Championship) και θα δώσει την 29η επαγγελματική του μάχη. Απέναντί του θα βρει τον αήττητο Φινλανδό Jesse Urholin με ρεκόρ 7-0 στη main card της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα λάβει χώρα την 1η Οκτωβρίου στο York Hall του Λονδίνου και θα προβληθεί σε παγκόσμια ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του UFC Fight Pass.

Ο Greek Emperor των ρινγκς, έχει καταξιωθεί σε πολλούς εγχώριους και διεθνείς αγώνες. Είναι επαγγελματίας μαχητής MΜΑ και Brazilian jiu-jitsu Fighter για πάνω από μία δεκαετία. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες, τουρνουά και πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο όπως Αμερική, Ρωσία, UK, Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Ελλάδα. Το επαγγελματικό του ρεκόρ μέχρι τώρα είναι 18 νίκες με σημαντικότερες κατακτήσεις του, European No-Gi Champion, 2 times Greek, Brazilian Jiu-Jitsu Champion και Greek MMA Champion. Ο “Παλέ” όπως είναι το υποκοριστικό του, είχε υπογράψει με ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα promotions στον κόσμο,το Bellator MMA όπου μαζί με τον σπουδαίο αθλητή Ανδρέα Μιχαηλίδη, αποτελούν τους μοναδικούς Έλληνες αθλητές ΜΜΑ που έχουν καταφέρει να λάβουν συμμετοχή σε αυτή τη διοργάνωση.

Ο Ιωάννης Παλαιολόγος υποστηρίζει ότι το MMA αποτελεί έναν δίαυλο και πολιτισμικό συνδετικό κρίκο μεταξύ της κουλτούρας των πολεμικών τεχνών, δεκάδων χωρών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει προωθήσει πολλά projectsπου αφορούν το “Healthy Lifestyle” με κύριο στόχο, η γενιά του να κατανοήσει τη σημασία ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Η επιθυμία του να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν την ζωή τους, αποτέλεσε ένα σημαντικό κίνητρο για τη δημιουργία προγραμμάτων που συνδυάζουν άσκηση και μαχητικότητα. Το My Fit Empire είναι ένα νέο καινοτόμοδιαδικτυακό́ γυμναστήριο,  βασισμένο σε προπονητικά́ προγράμματα μαχητικών αθλημάτων, φυσικής κατάστασηςκαι πλάνα διατροφής που έχει επιμεληθεί ώστε να απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Leave a comment