Διάλεξε μια ταινία, βάλε κάτι ζεστό, πάρε και μελομακάρονα και καλή απόλαυση! Τι καλύτερο;

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix που μπορείς να δεις μόνος ή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους (σ.σ. διά ζώσης ή και με virtual call, λόγω των καταστάσεων) και να περάσεις πολύ όμορφα.

Ναι μεν τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι πολύ διαφορετικά, αλλά μην ξεχνάμε και τα πράγματα που αγαπάμε να κάνουμε ακόμη, και στις γιορτές!

Christmas made to order

Σίγουρα θέλουμε να βλέπουμε ταινίες που μας φτιάχνουν την διάθεση και μια απο αυτές είναι η συγκεκριμένη. Κωμωδία αλλά ταυτόχρονα και ρομαντική ταινία. Ένας αρχιτέκτονας φιλοξενεί στο σπίτι του, την οικογένειά του για να περάσουν μαζί τις γιορτές. Όμως, για να περάσουν πολύ ωραία, φέρνει μια κοπέλα για να του διοργανώσει τον στολισμό. Αλλά, δεν κάνει μόνο αυτό…

Χριστούγεννα στην Αλάσκα

Η ταινία είναι και ρομαντική αλλά και κωμωδία. Οι γιορτές, πάντα αφήνουν μια «γλύκα». Έτσι έγινε και εδώ. Μια γιατρός είχε κάποια σχέδια αλλά δυστυχώς, χάλασαν. Αυτό της έφερε ως αποτέλεσμα να βρει δουλειά σε μια μικρή πόλη στην Αλάσκα. Μαζί της όμως έχει ένα χριστουγεννιάτικο μυστικό και γνωρίζει έναν ντόπιο που μπορεί να της αλλάξει τη ζωή!

Χριστούγεννα εξ ουρανού

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία αλλά πάντα με το πνεύμα των Χριστουγέννων. Μια υποδειγματική βοηθός πολιτικού ερωτεύεται έναν πολύ καλό στρατιωτικό πιλότο και γίνονται κάποια πράγματα που του «χαλάει» τη βάση τοου και ταυτόχρονα, σπάει και την χριστουγεννιάτικη παράδοση που υπάρχει. Πώς θα τα καταφέρει αυτά;

Ο πρίγκηπας των Χριστουγέννων

Και εδώ, η ταινία εξελίσσεται πολύ όμορφα και γιορτινά καθώς μια επίδοξη νεαρή δημοσιογράφος πηγαίνει στο εξωτερικό για να καταγράψει κατ’ αποκλειστικότητα την ενθρόνιση ενός γοητευτικού πρίγκιπα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Το τέλος της ταινίας είναι μαγευτικό και άκρως γιορτινό!

Χριστουγεννιάτικη Κληρονομιά

Μια κληρονομιά φέρνει τα πάνω, κάτω. Για να κληρονομήσει την οικογενειακή εταιρεία, η κοσμική Έλεν πρέπει να επισκεφτεί την πατρίδα του πατέρα της, όπου θα γνωρίσει την αξία της εργασίας και της αλληλεγγύης. Εκεί λοιπόν, κάποια πράγματα αλλάζουν. Προς το καλύτερο!

Πιάσε τα μελομακάρονα λοιπόν, βάλε ό,τι πιο χουχουλιάρικο, κάτσε στον καναπέ σου και απόλαυσε!

Leave a comment