Το Barolo θα μπορούσε να απεικονιστεί ως ένας γαστρονομικός παράδεισος στο εκτυφλωτικό μπλε του Αιγαίου.Βρίσκεται στην Σαντορίνη,το λεγόμενο διαμάντι του αρχιπελάγους των Κυκλάδων και μας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία βασισμένη στην αυθεντική μεσογειακή γαστρονομία. 

Το όνομά του συνδέεται με ένα από τα δημοφιλέστερα κρασιά της γειτονικής Ιταλίας με άρωμα τριαντάφυλλο!

Με θέα το ηφαίστειο και τα παραδοσιακά λευκά κτίρια της Σαντορίνης, το Baroloδημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης και αναδεικνύει ένα αξέχαστο μαγευτικό τοπίο.

Οι ενδιαφέρουσες συνταγές  εμπνέουν ένα συνδυασμό παράδοσης και νεωτερικότητας, επιτρέποντάς μας να απολαύσουμε αριστουργήματα της μεσογειακής γαστρονομίας σε κάθε μπουκιά. 

Το μενού του Barolo καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πολιτισμών και δίνει έμφαση στα παραδοσιακά φρέσκα υλικά της Μεσογείου που δημιουργούν πλούσια γευστικά πιάτα.

 Όμορφα χρώματα, ακαταμάχητα αρώματα και ξεχωριστές υφές εμφανίζονται σε κάθε πιάτο συμπληρώνοντας έτσι τον γραφικό παράδεισο της Σαντορίνης.

Με οδηγό τον Άγγελο Μανουσάκη, έναν χαρισματικό executiveσεφ και master της αρμονίας που αναδεικνύει σε κάθε πιάτο το πάθος και την δημιουργικότητά του, το Barolo τιμά τη δυναμική της μεσογειακής κουζίνας. Τα πιάτα σε συνδυασμό με τα αρωματικά και δροσιστικά κρασιά της Σαντορίνης, δημιουργούν μια οικεία ατμόσφαιρα και προκαλούν ισχυρά συναισθήματα.

Η απλότητα της μεσογειακής κουζίνας και η δημιουργικότητα του κ. Μανουσάκη οδηγούν σε συνταγές που συστήνουν τις αισθήσεις μας σε έναν νέο κόσμο γεύσεων.

Στόχος τους είναι να προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες μαζί με μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας. Επιλέγοντας τα καλύτερα συστατικά και δημιουργώντας ένα ζεστό περιβάλλον, το Barolo δεσμεύεται για την ποιότητα των πιάτων του και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες!

Τι λέτε λοιπόν;

Leave a comment