Κρύο καιρός για… Netflix, ποπ-κορν, καναπέ και παρέα! Τι καλύτερο; Μαζέψαμε για εσάς τις καλύτερες σειρές του Netflix για να τις απολαύσετε και να ξεχάσετε την καραντίνα!

Η αλήθεια είναι πως όλοι ξετρελαινόμαστε για το Netflix. Υπάρχουν στιγμές, όμως, που η αναζήτηση της «επόμενης σειράς» αποτελεί μια χρονοβόρα και κάποιες φορές… βαρετή διαδικασία! Για αυτό και εμείς, σου μαζέψαμε τις σειρές που πρέπει να δεις! Έχουμε και λέμε!

The last dance

Όταν ανέβηκε στο Netflix αυτή η σειρά ήμασταν παγκοσμίως σε lockdown και – όπως καταλαβαίνεις – την είδαν… όλοι! Αν ωστόσο, σου έχει ξεφύγει, τότε άνοιξε το laptop ή την τηλεόρασή σου, κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου, πάτα το play και απόλαυσε! Ένας θησαυρός αρχειακού υλικού και συνεντεύξεων που αφορούν τον μύθο του Michael Jordan και των Bulls των ‘90s, και άνοιξε μια συζήτηση που έθεσε ως ερώτηση που βιαζόταν πάντα να την προσπεράσει. Ο Jordan ήταν ηγέτης ή bully; 

The Outsider

Η καλύτερη σειρά της χρονιάς! Ο Richard Price που πριν βραβευτεί για τη δουλειά του ως σεναριογράφος στην 5η σεζόν του ‘Wire,’ είχε ήδη φτιάξει όνομα ως συγγραφέας βιβλίων που εξερευνούσαν την Αμερική των αστικών κέντρων με σκληρό και ρεαλιστικό τρόπο. Ξεπέρασε κάθε προβολές αφού είναι απο τα καλύτερα shows. Είναι ένα δράμα για το πένθος και την πίστη με το περίβλημα ενός αστυνομικού. Άνθρωποι επεξεργάζονται τις ανοιχτές πληγές τους και πλανώνται στο κενό που αφήνουν πίσω τους οι νεκροί. Το ‘Outsider’ θέλει να αφήσει τους χαρακτήρες του να επεξεργαστούν έναν απρόσωπο τρόμο που ξέρουμε πως δεν υπάρχει. Μήπως τελικά, υπάρχει?

Hunters

Η σειρά του David Weil σε παραγωγή Jordan Peele (Get Out) είχε αρκετά τονικά προβλήματα μέχρι να βρει τα πατήματά της. Ως Jonah Heidelbaum, ένας 19χρονος εβραϊκής καταγωγής Αμερικανός με λατρεία στα κόμικ, ο Logan Lerman θα γίνει μέλος των ετερόκλητων Avengers του Pacino. Όταν η γιαγιά του που είχε καταφέρει να επιζήσει από τον τρόμο των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης δολοφονείται από έναν Ναζί που είχε διαφύγει στην Αμερική μετά τον πόλεμο. Όμως, γίνεται μια ανακάλυψη…

Devs

Το ανατριχιαστικό θρίλερ του Garland για έναν ανάλγητο μεγιστάνα της τεχνολογίας που σκοτώνει όποιον θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στη δημιουργία του είναι στριφνή τηλεόραση από έναν ιδιόμορφο auteur που συνδέει το νέο του πρότζεκτ με ένα σοκαριστικό τρόπο.

I May destroy you

Η βραβευμένη Michaela Coel του ‘Chewing Gum’ δημιουργεί και πρωταγωνιστεί σε μία σειρά που κατασκεύασε ως ένα εφιαλτικό αίνιγμα, όσο ο χαρακτήρας της προσπαθεί να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ της εμπειρίας της. Ξυπνά ένα βράδυ και καταλαβαίνει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Και, καταφέρνει να ξεδιπλώσει το τραύμα της.

What we do in the shadows

Από ‘ενεργειακά βαμπίρ’ μέχρι έναν από τους πρωταγωνιστές βρικόλακες να γίνεται μπάρμαν σε μια μικρή πόλη και φανατικός του γυναικείου βόλεϊ. Tο ‘What We Do in the Shadows’, έγινε σειρά και μετέφερε τη δράση από τη Νέα Ζηλανδία στο Staten Island.

Feel Good

Η Mae Martin, υποδύεται έναν χαρακτήρα εμπνευσμένο από τον εαυτό της, σε σενάριο δικό της και του Joe Hampson. Στον ανθρώπινο κόσμο που κατασκευάζει η Martin, τα λάθη που κάνουμε και τα ελαττώματά μας δεν μας καταδικάζουν. Όσα και αν σε χωρίζουν απο έναν άνθρωπο, μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά!

Better Call Saul

Ο Jimmy McGill που χτίζει τη δικηγορική του καριέρα και αυτή για τον πρώην αστυνομικό Mike που γίνεται σιγά-σιγά μέρος του τοπικού κυκλώματος ναρκωτικών του Gus Fring. Όμως, ο Jimmy με την εγκληματικότητα είχε τον χρόνο να αναπτυχθεί πλήρως υπό τους όρους του Vince Gilligan και έτσι μπαίνει στον κόσμο των απατεώνων…

Better Things

Είναι μια κωμική, φεμινιστική, πολύ συχνά ωμή ματιά στη μητρότητα και στην ύπαρξη της γυναίκας στον σύγχρονο κόσμο. Η Pamela Adlon δημιουργεί, γράφει, παίζει και σκηνοθετεί στη σειρά που έχει κερδίσει Critics’ Choice και Peabody βραβεία, ενώ έχει υπάρξει και δύο φορές υποψήφια για Emmy Α΄Γυναικείου Ρόλου σε κωμωδία.

Καλή απόλαυση!

Leave a comment