Το αργυρό βραβείο στην κατηγορία B2B events κατέκτησε η Grow Agency στα Event Awards 2020 για τη διοργάνωση του πρώτου Salesforce Athens Summit που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2019 στο The Hub στα Κάτω Πετράλωνα.

Οι νικητές του Event Awards 2020 ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.eventawards.gr. Λόγω της προσπάθειας του περιορισμού της διασποράς του Covid-19 και σύμφωνα πάντα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης, η ετήσια διοργάνωση των βραβείων δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά οι διοργανωτές δεν στερήθηκαν να μοιράσουν τη χαρά στις εταιρείες που επενδύουν στην καινοτομία, στην επικοινωνία και στην τεχνολογία για την Ελλάδα.

Ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες ήταν και η GROW Agency που επάξια κατέκτησε το αργυρό βραβείο για το Salesforce Summit Athens, το οποίο και διοργάνωσε τον Σεπτέμβριο του 2019 στο The Hub στα Κάτω Πετράλωνα.

Η GROW Agency είναι μια εταιρεία που τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι: αποτελεσματικό και εξελιγμένο Marketing, η διαφήμιση, η καινοτομία, η έμπνευση, η τεχνολογία και η άρτια διαχείριση και διοργάνωση events.

Η GROW Agency και η ομάδα της διαθέτουν new age τεχνικές και τεχνολογίες, αγαπούν την έκφραση “think outside the box” και έχουν ως στόχο να βάζουν μπροστά τη δημιουργικότητά τους ώστε να υλοποιούν πρωτοποριακές καμπάνιες και έργα. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι που την επιλέγουν καθώς την εμπιστεύονται μεγάλες εταιρείες τόσο για το marketing strategy, την επικοινωνία τους και τη δημιουργία διαφημίσεων, όσο και για το design των websites τους και των σχεδιασμό Gifs και viber stickers.

Leave a comment