Απίστευτο και όμως αληθινό!
Το reunion των friends ήταν μια ιδέα που δημιουργήθηκε στη καραντίνα και εμείς είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα τους ξανά δούμε όλους μαζί!

Το επεισόδιο του reunion στο HBO Max θα προβληθεί στην Ελλάδα! Σύμφωνα μάλιστα με την Jennifer Aniston, η παράταση έδωσε την ευκαιρία στο καστ και τους δημιουργούς να δουλέψουν ακόμα περισσότερο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Όλες οι αγαπημένες μας στιγμές, τα πιο ωραία και ανέμελα χρόνια, θα τα ζήσουμε ξανά! Το reunion που θα δούμε, θα είναι η συνάντηση της δυνατής φιλίας που θα ξανά θυμηθούν τον κοινό τους δρόμο και πως δέθηκαν όλοι μαζί.

Η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry, και ο David Schwimmer έχουν κρατήσει άριστες φιλικές σχέσεις απ’ όταν το run της κωμωδίας έληξε μετά από 10 σεζόν. 

Όμως, θα έχουν και κάποιες guest εμφανίσεις και έτσι μας κρατά σε ακόμη περισσότερη αγωνία!
Οι συγκεκριμένοι είχαν συμμετάσχει παλαιότερα στη σειρά όπως ο Brad Pitt και η Reese Witherspoon, αλλά και σταρ όπως ο Justin Bieber, η Lady Gaga και η Malala Yousafzai, David Beckham…

Το επεισόδιο θα είναι ο «unscripted εορτασμός του αγαπημένου show» και το γύρισμά του έγινε στο ίδιο stage που γυριζόταν το Friends! Στις οθόνες μας θα βγει στις 27 Μαΐου!

Friends: The Reunion

Leave a comment