Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει για τα καλά! Και το σημαντικότερο, πλησιάζει και η Black Friday. Το θέμα μας (κυρίως για τις γυναίκες) είναι ότι δεν ξέρουμε τι να ψωνίσουμε τώρα που είμαστε σε καραντίνα. ΑΛΛΑ υπάρχει λύση!

Ας ξεκινήσουμε απο τα ρούχα:

  1. Μια καλή ευκαιρία είναι να εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις και να ψωνίσετε κάτι πολύ καλό. Όπως, για παράδειγμα, ένα ωραίο πανωφόρι ή παλτό. Πάντα είναι απαραίτητα.
  2. Σακάκια! Είναι πάντα στη μόδα και ας τα φορέσουμε και την άνοιξη ή και του χρόνου. Δεν χάθηκε και ο κόσμος! Δεν πάνε χαμένα.
  3. Τζιν ή παντελόνια. Είμαστε μια χαρά για να κάνουμε συνολάρες.
  4. Δοκιμάστε και τα ρούχα απο δερματίνη. Μετράνε και είναι αρκετά εντυπωσιακά.
  5. Και κάτι που είναι πολύ μόδα και κατάλληλα για το σπίτι, είναι τα σετάκια που έχουν ένα κροπ-φούτερ απο πάνω και απο κάτω μια φόρμα! Τέλειο! Τα αθλητικά ρούχα ειδικά είναι τα must have που πρέπει να έχουμε τώρα.

Παπούτσια:

  1. Ψηλές μπότες ή μποτάκια. Και γιατί όχι? Εκπτώσεις έχουμε. Μην σκέφτεστε πότε θα τα βάλετε γιατί αυτά δεν πάνε ΠΟΤΕ χαμένα!
  2. Σνίκερς. Άνετα και ευκολοφόρετα για όποια εποχή θέλετε εσείς.

Καλλυντικά/κοσμήματα:

  1. Καλό θα ήταν να δείτε ποια καλλυντικά έχουν λήξει ώστε να πάρετε τώρα καινούρια. Σκιές, μεικ απ (αν ξέρετε την απόχρωση), κραγιόν.
  2. Κοσμήματα μπορείτε να πάρετε απλά καθημερινά και να τα φοράτε και στο σπίτι σας για να νιώθετε ωραία και να σας φτιάχνουν την διάθεση.

Καλές αγορές λοιπόν και καλοφόρετα!

Leave a comment