Τώρα πια, οι αγαπημένοι, τετράποδοι φίλοι μας, θα γεύονται ειδικά μπισκότα για σκύλους ώστε να μην στερούνται τίποτα!

Η σχέση σκύλου ανθρώπου μετράει σχεδόν 15.000 χρόνια φιλίας, εμπιστοσύνης και αφοσίωσης. Γρήγορα τα τετράποδα πλάσματα μπήκαν στο σπίτι του ανθρώπου και έγιναν σύντροφοι ζωής. Η ανάγκη των ενοίκων για δημιουργικότητα και η μεγάλη τους αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας «γέννησαν» την καινοτόμο ιδέα των «Horizons Biscuits» .

Τα «Horizons Biscuits» δημιουργούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τους νέους με Αναπηρία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» πάντα υπό την εποπτεία του προσωπικού. Πρόκειται για μπισκότα από αγνά υλικά που παρασκευάζονται εύκολα με προϊόντα που έχουμε όλοι στο ντουλάπι του σπιτιού μας.

Αν ψάχνετε ένα κατάλληλο δώρο για τον δικό σας επιστήθιο φίλο ή για κάποιο φίλο σας που έχει σκύλο οι σπιτικές σκυλό-λιχουδιές είναι μια καλή επιλογή. Όμορφα συσκευασμένες σε οικολογικό – ανακυκλώσιμο χαρτί με την μοναδική χαρακτηριστική πινελιά τον θρυλικό σκύλο του Pablo Picasso.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην εταιρία ΑΒΕΧΑΡΤ για την δωρεά συσκευασιών και σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της ιδέας!

Για παραγγελίες μπορείτε να απευθύνεστε στα Social Media του Φορέα ή στο τηλέφωνο της Στέγης του: 211.182.33.96!

Πηγή: keepea.gr

Leave a comment