Γνωρίζουμε όλοι τη θρυλική ταινία του Rocky Balboa η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά στους κινηματογράφους, το 1976 με τίτλο: Rocky: Τα χρυσά γάντια και το 2006 βγήκε η ταινία Rocky Balboa.

Μέχρι και σήμερα γίνεται ανάρπαστη κάθε φορά που προβάλλεται στις οθόνες μας. Η ταινία είχε μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα να έχει διεκδικήσει και το Όσκαρ της καλύτερης ταινίας!

Ο θρυλικός Rocky Balboa ή αλλιώς Σιλβέστερ Σταλόνε, επηρέαζε θετικά τον κόσμο για την βελτίωση του σώματος και την ψυχική υγεία. Δίνει τις δικές του συμβουλές και ιδέες που τις εκτέλεσε στο πλαίσιο της ταινίας του που πρωταγωνιστούσε.

Push-ups με ένα χέρι!

Πολύ δύσκολο! Ειδικά για εκείνους που δεν κάνουν συχνά push-ups. Ωστόσο, αν επιλέξετε να κάνετε αυτή την άσκηση, πρώτα να έχετε κάνει τουλάχιστον 10 λεπτά ζέσταμα.

Sprints

Γρήγορα τρεξιματάκια ή ένα καλό αερόβιο είτε σε σκάλες είτε σε ανηφόρες. Βοηθούν στην καλή κατάσταση της καρδιάς και για μια πολύ καλή φυσική κατάσταση! Θέλετε μόνο λίγα λεπτά.

Τρέξιμο κρατώντας τούβλα!

Όντως είναι λίγο περίεργο να βγείτε έξω με τα τούβλα στο χέρι! Μπορείτε όμως, να κρατάτε βαράκια/αλτήρες , με λίγα κιλά.

Σχοινάκι μέχρι να λιώσετε!

Είναι δύσκολο το σχοινάκι, ειδικά αν κάποιος δεν μπορεί να συγχρωνίσει τα πόδια με τα χέρια. Όμως σαν εναλλακτική μπορείτε να κάνετε μέχρι 1000 jumbs.

Κοιλιακούς

O Rocky Balboa, έκανε κοιλιακούς με μπουνιές! Δηλαδή είχε κάποιον να τον βαράει στην κοιλιά. Εντάξει, δε λέμε να το κάνετε και εσείς αλλά για εναλλακτική, μπορείτε να κάνετε κοιλιακούς με αλτήρα.

Χτυπήματα σε σάκο του μποξ

Αν όμως δεν έχετε κάποιο σάκο, μπορείτε απλά να κάνετε με τα χέρια σας προς τα εμπρός, σαν να βαράτε. Έτσι, ενεργοποιείται το σώμα σας.

Έλξεις σε μονόζυγο

Ο μεγάλος, Rocky Balboa έκανε μονόζυγο ανάμεσα σε φωτιές. Εσείς όμως, μην το κάνετε! Αν έχετε μονόζυγο, μπορείτε να κάνετε έλξεις με τα πόδια σας, είτε να τα ανεβάζετε ψηλά, είτε πιο χαμηλά. Βοηθά και για τους κοιλιακούς.

Τι λέτε; Να τις δοκιμάσουμε τις ασκήσεις;

πηγή: oneman.gr

Leave a comment