Ο καιρός και η διάθεση μας, έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών!

Καθισμένη λοιπόν στον καναπέ μου απέναντι από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στη ζεστασιά του σπιτιού μου, χάζευα τα stories στο Instagram μέχρι που μία ιστορία μου τράβηξε την προσοχή.

Η Αγγελική Μανουσάκη, μία ανατρεπτική αστρολόγος που μας έχει συστήσει τα ζώδια και τους εκρηκτικούς συνδυασμούς τους μέσα από τη πλατφόρμα της στο Instagramμε ένα διαφορετικό, ρεαλιστικό, απλό και πιο οικείο τρόπο.

Η σοφή φίλη που θα μοιραστεί τις γνώσεις της, θα σε συμβουλεύσει με έναν alternative way, η cool αστρολόγος που θα απαντήσει στο Dm σου αν ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Δίδυμο και αν ο Ταύρος είναι ο κατάλληλος σύντροφος για εσένα.

Η Αγγελική λοιπόν μέσα από το Instagram της ενώ καλλωπιζόταν σε ένα από τα πιο hot beauty salon της πόλης, το BeYoutiful, μας ενημέρωσε για μία καταπληκτική πρωτοβουλία του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Ορίζοντες.

Μας δίνεται η ευκαιρία, αυτές τις γιορτές να κάνουμε χαρούμενους τους τετράποδους φίλους μας αλλά κυρίως τα παιδιά και ενήλικες με αναπηρία που θέλουν κι αυτοί να απολαύσουν τη μαγεία των γιορτών καθισμένοι στη ζεστασιά της στέγης του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο,κάνοντας ευχές και απολαμβάνοντας τις στιγμές όπως εμείς. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τη δική μας βοήθεια. 

Στο BeYoutiful μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε τα λαχταριστά μπισκότα για σκύλους by Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α όπου τα έσοδα θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες του Φιλανθρωπικού οργανισμού. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκύλο όμως αρκετοί φίλοι μου έχουν και μόλις ανακάλυψα το Χριστουγεννιάτικο δώρο τους!

Μία απλή κίνηση που θα χαρίσει χαμόγελα, θαλπωρή και ίσως θα εκπληρώσει μία ευχή! 

Κάν’το λοιπόν όπως η Αγγελική, βρες τα μπισκότα Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α στο σαλόνι ομορφιάς BeYoutiful γιατί το πνεύμα των Χριστουγέννων κρύβεται στις πράξεις μας!

Leave a comment