Είναι συχνό φαινόμενο τα μαλλιά μας να ταλαιπωρούνται εύκολα, να γίνονται θαμπά, εύθραυστα και ξηρά. Το συχνό λούσιμο, η υψηλή θερμοκρασία στο στέγνωμα από το πιστολάκι και το ίσιωμα με πρέσες, οι έντονες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως ο παγωμένος αέρας τον χειμώνα, η έντονη ηλιοφάνεια το καλοκαίρι και η υγρασία του φθινοπώρου, αλλά και πολλές φορές οι κακές διατροφικές μας συνήθειες που έχουν ως αποτέλεσμα την στέρηση σημαντικών βιταμινών από τον οργανισμό μας, όλα αυτά καταστρέφουν τα μαλλιά μας.

Σιγά σιγά αρχίζουν να γίνονται άτονα και φαίνονται απεριποίητα και αφυδατωμένα. Έτσι, δημιουργείται ψαλίδα, τα μαλλιά φριζάρουν και δεν φορμάρονται εύκολα.

Για αυτούς τους λόγους αναζητούσαμε τον τρόπο που θα κάνει τα μαλλιά μας και πάλι υγιή και λαμπερά, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάμε καθημερινά πολύτιμο χρόνο αλλά και χωρίς να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να αποκτήσουμε δεκάδες προϊόντα περιποίησης.

Και ενώ τα μαλλιά μας βρίσκονταν σε κατάσταση “SOS”, βρήκαμε το προϊόν που μας έλυσε τα χέρια! Πρόκειται για το Marrakesh X, μία 100% vegan και cruelty free υπερ-θεραπεία, 10 σε 1 μάσκα σε σπρέι.
Είναι η πιο εύκολη σε χρήση μάσκα, καθώς δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Με 2-3 ψεκάσματα τη φορά, θα αποκτήσεις μαλλιά σαν μετάξι.

Περιέχει 11 διαφορετικά φυτικά εκχυλίσματα, που έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την τρίχα. Συγκεκριμένα, περιέχει έλαιο Κ.Σατίβα βιολογικής καλλιέργειας, Αργκανέλαιο, εκχύλισμα Αλόης, Μήλου, Χαμομηλιού, Κίτρου, Δεντρολίβανου, Σταφυλόσπορου, Μάραθου, Καλέντουλας και Νερατζιού.

Η μάσκα σε spray Marrakesh X προσφέρει μια άμεση και αποτελεσματική αναζωογόνηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Σε ένα μόνο προϊόν έχουμε 10 διαφορετικά οφέλη για τα μαλλιά. Έχουμε και λέμε:

-Αναδομεί και δυναμώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά|
-Ενυδατώνει ταλαιπωρημένα και «γηρασμένα» μαλλιά
-Μαλακώνει και ενυδατώνει όλους τους τύπους μαλλιών
-Ελευθερώνει τα μπλεξίματα και τους κόμπους
-Εμποδίζει την δημιουργία ψαλίδας
-Αποτρέπει το «φριζάρισμα» και τον στατικό ηλεκτρισμό
-Σφραγίζει το χρώμα των μαλλιών
-Επιταχύνει το στέγνωμα
-Ενισχύει την λάμψη των μαλλιών
-Προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες, τον ήλιο και τον αέρα
-Προστατεύει από την θερμότητα κατά το στέγνωμα

To μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ψεκάσεις τα μαλλιά σου (στεγνά ή μετά το λούσιμο) από την ρίζα μέχρι τις άκρες και να αφήσεις την Marrakesh Χ να κάνει τα «μαγικά» της, διότι το χαμηλό μοριακό βάρος της σύνθεσής της επιτρέπει γρήγορη απορρόφηση χωρίς να βαραίνει ή να λαδώνει τα μαλλιά.

 

Leave a comment