Την ευκαιρία στους επισκέπτες του να διανυκτερεύσουν μόλις με ένα δολάριο δίνει ιδιοκτήτες ξενοδοχείο στην Ιαπωνία, ωστόσο κρύβοντας μία «παγίδα»!

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος ιδιοκτήτης του «Asahi Ryokan» στην πόλη Φουκουόκα προσφέρει το δωμάτιο με το νούμερο 8 για διανυκτέρευση με ένα δολάριο κατ’ άτομο, ζητώντας ωστόσο από τους επισκέπτες που θα το επιλέξουν να συμφωνήσουν να μεταδίδεται ζωντανά η διαμονή τους στο YouTube.

Όταν ο 27χρονος Τετσούα Ινουέ πήρε τα «ινία» του ξενοδοχείου, διαδέχοντας τη γιαγιά του, θέλησε να βρει τρόπους να βελτιώσει οικονομικά την επιχείρησή του.

Την απάντηση σε αυτό του την έδωσε ένας Βρετανός YouTuber, ο οποίος επισκέφτηκε το ξενοδοχείο και έκανε πολλές φορές livestreaming από την πολυήμερη διαμονή του.

Αυτό ήταν αρκετό για να αναρωτηθεί ο Ινούε αν μέσω του Internet και του live streaming θα μπορούσε να «τραβήξει» περισσότερη πελατεία.

Έτσι, έβαλε το «δόλωμα» του ενός ευρώ ανά διανυκτέρευση στο δωμάτιο με τον αριθμό 8, ζητώντας από τους επισκέπτες του να συμφωνήσουν πως καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους θα μεταδίδονται live στο YouTube και συγκεκριμένα στο κανάλι του ιδιοκτήτη, το «One Dollar Hotel», το οποίο έχει ήδη 2.300 συνδρομητές.

Leave a comment