Η μέρα που πολλοί περιμέναμε, έφτασε! Ο μεγάλος τελικός του Gntm 2020, θα γίνει σήμερα (15/12) στις 21:00 στο Star. Εσείς περιμένατε αυτή τη τελική τετράδα;

Μετά την αποχώρηση του Έντουαρντ Στεργίου, η τελική τετράδα διαμορφώθηκε ως εξής: Παρασκευή Κερασιώτη, Αιμιλιάνο Μάρκου, Ανδρέας Αθανασόπουλος και Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Ο Έντουαρντ, κατέκτησε σχεδόν όλο τον γυναικείο πληθυσμό, αφού πολλές ήταν εκείνες που στεναχωρήθηκαν μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή του. Παρόλα αυτά, οι followers του αυξήθηκαν και το Twitter πήρε φωτιά απο σχόλια μετά τη βραδιά της Δευτέρας (14/12). Συγκεκριμένα, μέσα σε 11 ώρες απέκτησε 116 χιλιάδες followers!

Η αλήθεια είναι όμως, πως άξιζε να ήταν στον τελικό!

Για πρώτη φορά, το φετινό Greece’s Next Top Model είχε και αγόρια. Στην αρχή, δεν το είδαν όλοι με καλό μάτι αλλά στη συνέχεια, τα νούμερα τηλεθέασης ανέβηκαν αμέσως!

Είχε έρωτες, τσακωμούς, εντάσεις, απίστευτες δοκιμασίες, όμορφα μοντέλα. Ένα παιχνίδι γεμάτο απο ανατροπές. Και όταν λέμε για έρωτες, μιλάμε για τον Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη. Ο οποίος χθες παραδέχτηκε στον coach τους, Γιώργο Καράβα, πως είναι ερωτευμένος μαζί της!

Πως έφτασε η τελική τετράδα στον τελικό;

Η Παρασκευή, η τσιγγάνα του Gntm είχε αποχωρήσει απο το παιχνίδι αλλά της δόθηκε η ευκαιρία να ξανά διαγωνιστεί! Και άρπαξε την ευκαιρία και πήγε τελικό. Η αλήθεια είναι πως δεν άρεσε σε πολλούς αλλά και εμείς θέλουμε να δούμε και μια γυναίκα στον τελικό, όπως τα παλιά, καλά τα χρόνια!

Ο Ανδρέας αν και μόλις 20 χρονών είναι απο τα πιο ωραία μοντέλα στην Ελλάδα! Και αυτό έχει αποδειχθεί. Δύσκολος και περίεργος χαρακτήρας, ίσως και λίγο ζηλιάρης μιας και είχε γίνει μια παρεξήγηση με τον coach, Γιώργο Καράβα. Είναι και εκείνος άξια στον τελικό!

Ηρακλής! Ήταν απο τα φαβορί του παιχνιδιού μέχρι που έγινε η ανατροπή και αποχώρησε αλλά…ξανά γύρισε για να αποδείξει σε όλους πως θα παραμείνει το φαβορί! Και εν τέλει βρίσκεται και εκείνος στον τελικό! Με αυτά τα καταπράσινα μάτια, θα εντυπωσιάσει όλους τους κριτές για ακόμη μια φορά!

Και, ο πολυσυζητημένος Αιμιλίανο, με τις απίστευτες γωνίες που έχει στο πρόσωπό του, ανήκει και εκείνος στον τελικό. Καλά, ήταν και για εκείνον σίγουρη η θέση αλλά και ο ίδιος πάλεψε για να βρεθεί στον τελικό. Και ερωτεύτηκε!

Ο τελικός θα έχει αρκετές δοκιμασίες, διπλή φωτογράφηση, cat walk, μια αποχώρηση και έναν νικητή. Άραγε ποιος ή ποια θα είναι;

Εμείς τους ευχόμαστε, Καλή επιτυχία!

Leave a comment