Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης στη σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι»

Μια ξεχωριστή πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην ελληνική τηλεόραση, για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι». Ο πρωταγωνιστής της, Βασίλης Μπισμπίκης, που συναντά ξανά τον Θοδωρή Παπαδουλάκη στην αγαπημένη και των δύο, Κρήτη, μιλά στο iefimerida.gr για την εμπειρία.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αφήνει πίσω του τον κακό Βόσκαρη από τις «Άγριες Μέλισσες» και βουτά στον μαγικό και μυστηριώδη κόσμο του Θοδωρή Παπαδουλάκη, μέσα από τη νέα σειρά του MEGA, «Κομάντα και Δράκοι».

Ένα νεανικό, μεταφυσικό δράμα, γυρισμένο στα πρότυπα των γουέστερν και με την αισθητική των εφηβικών ταινιών της δεκαετίας του ‘80, βάζει στοίχημα πως μια ελληνική παραγωγή μπορεί να αναμετρηθεί με την ποιότητα και τη φαντασία.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης συναντά και πάλι τον Θοδωρή Παπαδουλάκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε συνεργαστεί ξανά με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη, στο κοινωνικό δράμα «Η λέξη που δεν λες», μια σειρά που είχε και εκείνη καμβά την Κρήτη, λίγο μετά την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου «Το Νησί».

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που συνεργάζομαι ξανά, για δεύτερη φορά, με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη. Τον εμπιστεύομαι 100%, είναι τρομερά δημιουργικός και έχει αστείρευτη φαντασία. Σου αφήνει περιθώριο να γίνεις συνδημιουργός», λέει στο iefimerida.gr ο ηθοποιός.

Ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης υποδύεται τον χήρο πατέρα του 10χρονου Γιώργου, της 16χρονης Ναυσικάς και του Αλέξανδρου, 6 ετών. Πήρε μετάθεση στο Καλοχώρι Κρήτης ως αστυνομικός, με στόχο να περάσει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του σε ένα ήσυχο μέρος.

Είναι άνθρωπος της λογικής, που θέλει να προσφέρει στην οικογένειά του τα πάντα, αλλά δεν του είναι εύκολο να τους δείχνει την κατανόηση που πραγματικά χρειάζονται.

Ο γιος του, Γιώργος, είναι ένα παιδί με ιδιαίτερα χαρίσματα, που θα ανακαλύψει περισσότερα για το επέκεινα, αφού ενταχθεί στην ομάδα των παιδιών του χωριού, τα «Κομάντα».

Η σειρά έρχεται να παντρέψει την παράδοση της κρητικής βεντέτας με το υπερφυσικό, σε μια πρωτότυπη ιδέα διά χειρός του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, που υπογράφει και το σενάριο.

Με φόντο την πανέμορφη Κρήτη

«Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Κρήτη, έναν τόπο που αγαπάω πολύ. Με την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες περνάμε υπέροχα» εκμυστηρεύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, που μίλησε στο iefimerida.gr πριν ακόμη η σειρά «Κομάντα και Δράκοι» κάνει πρεμιέρα στο MEGA.

«Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν κάτι απρόβλεπτο για τα ελληνικά δεδομένα» εξηγεί ο ηθοποιός, και συνεχίζει: «Είναι μια σειρά με κινηματογραφική αισθητική, μοναδικό σενάριο και σκηνοθεσία. Είναι κάτι που σίγουρα δεν έχουν ξαναδεί και θα τους ξαφνιάσει ευχάριστα».

Πότε θα προβάλλεται η σειρά «Κομάντα και Δράκοι»

Με φόντο το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων, η νέα σειρά, σε σενάριο και σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη, ξετυλίγει ιστορίες της κρητικής παράδοσης μέσα από ένα μεταφυσικό ταξίδι, που μας γυρίζει στα παιδικά μας χρόνια.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης, με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται και πάλι σε επανάληψη την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 22.30, από την τηλεόραση του MEGA.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης κ.α

Και οι μικροί πρωταγωνιστές «Κομάντα»: Γιώργος, Ζαχαρένια, Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος. Guest Star, ο Στέλιος Μάινας.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Leave a comment