Την απόλυτη… καβάντζα δημιούργησαν λουφαδόροι εργάτες του μετρό της Νέας Υόρκης!

Μια πλήρως εξοπλισμένη «καβάντζα» για διαλείμματα ξεκούρασης -εν ώρα υπηρεσίας, φυσικά- είχαν δημιουργήσει τρεις εργάτες του Μετρό, σε κρυφό χώρο κάτω από τον εμβληματικό σταθμό Grand Central της Νέας Υόρκης.

Ο επιθεωρητής και προϊστάμενος των εφευρετικών «λουφαδόρων», έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές εικόνες από το εσωτερικό της γκαρσονιέρας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν εγκαταλελειμμένο χώρο, ο οποίος πολύ παλαιότερα χρησιμοποιούνταν ως μικρό κατάστημα.

Η τριάδα των εργατών είχε φροντίσει να εξοπλίσει το διαμέρισμα με τηλεόραση (και μάλιστα καλωδιακή, με συνδρομή στην on demand πλατφόρμα Amazon Prime), πρόσβαση στο διαδίκτυο, ψυγείο εφοδιασμένο με τρόφιμα, μπύρες, αναψυκτικά κ.λπ.

Εξυπακούεται ότι οι εργάτες που έφτιαξαν συνέλαβαν την ιδέα και προχώρησαν στη διαμόρφωση της μυστικής κρυψώνας, κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των ανωτέρων τους, είχαν φροντίσει να μεταφέρουν εκεί κάθε είδους καναπέδες, καθίσματα και φουσκωτά στρώματα. Οτιδήποτε, δηλαδή, θα μπορούσε να ανακουφίσει το ταλαιπωρημένο κορμί τους από την πολύωρη και σκληρή εργασία τους στις δημόσιες συγκοινωνίες της Νέας Υόρκης.

Πηγή: protothema.gr

Leave a comment