Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, επιτέλους! Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν να γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα τη γέννηση του Χριστού. Έστω και κάτω απο αυτές τις συνθήκες, οι στολισμοί ξεκίνησαν και τα χαμόγελα ήδη υπάρχουν λόγω των εορτών.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι στόλισαν ή θα στολίσουν αρκετά νωρίς για να ξεχάσουν τη πανδημία και τη καραντίνα που βιώνουμε. Τα παιδιά όμως είναι αυτά που σκέφτονται αν φέτος, ο αγαπημένος τους Άγιος Βασίλης, τους φέρει τα δώρα! Και όμως, θα τα φέρει!

Φέτος, όπως όλοι είμαστε με μάσκες! Με μάσκα θα έρθει και ο Άγιος Βασίλης και το κυριότερο, θα έχει και εκείνος άδεια μετακίνησης όπως έχουμε και εμείς.

Ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε μέσω του Facebook, έγραψε: “Ο Άι Βασίλης με διαβεβαίωσε ότι έχει ήδη λάβει άδεια διεθνούς μετακίνησης: μπορεί να ταξιδέψει παντού και να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου! Μου επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιεί πάντα μάσκα και τηρεί τις αποστάσεις για να προστατευτεί ο ίδιος και να προστατεύσει όλους τους ανθρώπους που συναντά”

Και έτσι, έκανε όλα τα παιδιά του κόσμου χαρούμενα, ακόμη παραπάνω!

Καλές γιορτές, με υγεία!

Leave a comment