Ο Ιωάννης Παλαιολόγος, είναι ένας πραγματικός Έλληνας μαχητής του MMA. Με τη συμμετοχή του σε αμέτρητους αγώνες και πρωταθλήματα εντός και εκτός συνόρων και την πολυετή εμπειρία του στα ρινγκ, έχει κερδίσει την καταξίωση του Greek Emperor με το σπαθί του.

Ως Fitness Ambassador ήδη έχει συστήσει στο κοινό ένα διαφορετικό καινοτόμο γυμναστήριο για όσους θέλουν να ασκηθούν όπου κι αν βρίσκονται. Το Fitness Empire έχει αγαπηθεί, ενώ το Fightshape workout μαζί με το Brazilian Jiu jitsu είναι τα δυο μαχητικά προγράμματα του online γυμναστηρίου που έχουν κερδίσει ήδη και τους πιο απαιτητικούς.

Στα δύο αυτά πετυχημένα προγράμματα προστίθενται και επτά ακόμη νέα όπως το Home boxing workout, το Kettlebell flow, το Resistance bands, το Abs and core (all levels), το Stretching, το Warm up και το Cool down routine που σκοπό έχουν να διαμορφώσουν το σώμα, το μυαλό και να αναδείξουν την μαχητικότητα της ψυχής σου! Είναι κατάλληλα διαμορφωμένα έτσι ώστε ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας καθένας να μπορεί να τα παρακολουθήσει.

Ο Greek Emperor έχει εντάξει και κάποια στοχευμένα nutrition plans για να βοηθήσει όσους επιθυμούν να αλλάξουν τον τρόπο διατροφής και ζωής τους, οριστικά! 

Ο στόχος του Έλληνα μαχητή είναι να μεταδώσει το αθλητικό πνεύμα στη νέα γενιά, να προάγει την σημαντικότητα της άσκησης  και υγιεινής διατροφής στη ζωή μας ενώ βασικό του challenge είναι να βγάλει προς τα έξω την πιο ισχυρή και μαχητική προσωπικότητα που κρύβει καθένας μέσα του!

Το Fitness & Martial Arts Empire είναι για όλους!

Πολύ σύντομα το νέο αυτό γυμναστήριο θα έχει τον δικό του χώρο…

Για περισσότερες πληροφορίες μπες εδώ: myfitempire.gr

Check also:

myfitempire

myfitempire

John.Palaiologos1

palaiologos_ioannis

Leave a comment