Ο συνάδελφος είναι αυτός που βλέπουμε για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Ίσως πιο πολλές από όσο βλέπουμε το σπίτι μας.

Άρα μήπως να σκέφτεσαι κι εσύ να βρεις κάποιο δώρο για τον αγαπημένο σου συνάδελφο ή μερικά μικρά και οικονομικά δωράκια για όλους; Ή μήπως στη δουλειά σου διοργανώνουν κάθε χρόνο Secret Santa και πρέπει να πάρεις δώρο σε συνάδελφο που δεν έχεις ιδέα ποια είναι τα γούστα του;

Μην αγχώνεσαι! Κάναμε εμείς έρευνα για εσένα και μαζέψαμε τις καλύτερες προτάσεις για δώρα σε συναδέλφους. Να είσαι σίγουρος ότι και εμείς εδώ, θα «κλέψουμε» αρκετές από αυτές για το Secret Santa.

  1. Βιβλίο

    Αν γνωρίζεις τι βιβλία διαβάζει ο συνάδελφός σου, μπορείς να του διαλέξεις ένα καλό βιβλίο που θεωρείς ότι θα του αρέσει. Το βιβλίο άλλωστε είναι ένα ασφαλές δωράκι! All time classic και εκτιμάται από τους περισσότερους!

2. Γούρι (μπας και πάει καλύτερα το 2021)

Πάρε του ένα γούρι! Μπορεί να το τοποθετήσει και πάνω στο γραφείο για να το έχει να σε θυμάται τις λίγες στιγμές που δεν θα τον κοιτάς στα μάτια πρήζοντάς τον με νέα projects ή με το ποδόσφαιρο ή με το τι έφαγες χθες τελοσπάντων. Το γούρι δε, μπορεί να θεωρηθεί πιο… ταιριαστό από ποτέ, καθώς το 2020 ήταν δύσκολο για όλον τον πλανήτη. Ε, γούρι λοιπόν, για να μπούμε με αισιοδοξία στο 2021!

3. Διακοσμητικό

Ένα ωραίο διακοσμητικό! Είτε να το τοποθετήσει στο σπίτι του ή στο γραφείο.

3. Πένα (για να πάνε όλα… πένα)

Ένα κλασικό δώρο αλλά πάντα πολύ κομψό, είναι μια πένα. Πόσο μάλλον αν χαράξεις το ονοματεπώνυμο του συναδέλφου σας! Ή – αν έχεις κι εσύ κι ο συνάδελφος χιούμορ – το δικό σου! Ώστε να το βλέπει όταν το χρησιμοποιεί καθημερινά.

4. Μασάζ

Πολλοί το εκτίμησαν, λίγοι πηγαίνουν όντως να περιποιηθούν έτσι τον εαυτό τους. Οπότε, μπορείς να κάνεις ένα τέτοιο δωράκι στον συνάδελφό σου, ενώ μπορείς εύκολα να βρεις πολύ οικονομικές (αλλά καλές) λύσεις!

5. Ηλεκτρική θερμοφόρα ποδιών

Ένα δώρο που θα εκτιμηθεί δεόντως από τους… κρυουλιάρηδες συναδέλφους! Αν και οι περισσότεροι έχουν φροντίσει να προμηθευτούν ηλεκτρικές κουβέρτες και υποστρώματα, η ηλεκτρική θερμοφόρα ποδιών είναι κάτι που λίγοι μπαίνουν στη διαδικασία να αγοράσουν. Άπαξ και βρεθεί στο σπίτι τους, όμως, είναι βέβαιο πως δεν θα το αποχωρίζονται τους κρύους μήνες του χειμώνα!

Όποιο και να επιλέξεις, ο συνάδελφός σου θα το εκτιμήσει, ενώ πιθανότατα θα του χαρίσει χαμόγελο! Καλές γιορτές!

Leave a comment