Υπάλληλος των Walmart παραιτείται με ανακοίνωση από τα μεγάφωνα και κατηγορίες για τις συνθήκες εργασίας.

Την πιο… επική παραίτηση έκανε η Μπεθ ΜακΓκραθ, μια εργαζόμενη ενός καταστήματος Walmart στις ΗΠΑ.

Η νεαρή, η οποία εργαζόταν εδώ και πέντε χρόνια στο τμήμα των ηλεκτρονικών, ανέβασε η ίδια ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, όπου εμφανίζεται να παίρνει το μικρόφωνο που υπήρχε στο κατάστημα και να ανακοινώνει από τα μεγάφωνα σε όλους την παραίτησή της, ξεμπροστιάζοντας τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στο κατάστημα.

«Την προσοχή σας πελάτες και συνεργάτες του Walmart, το όνομά μου είναι Μπεθ από το τμήμα των ηλεκτρονικών, δουλεύω εδώ σχεδόν 5 χρόνια και μπορώ να πω οτι όλοι δουλεύουν πολύ και είναι χαμηλόμισθοι. Τόσο οι μάνατζερς, όσο και οι πελάτες μας συμπεριφέρονται άσχημα και όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας λένε οτι είμαστε αναλώσιμοι. Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση. Η εταιρία μεταχειρίζεται τους μεγαλύτερους σαν σκα..α», αναφέρει και στη συνέχεια απευθύνεται ονομαστικά στους μάνατζερ που κακομεταχειρίζονταν την ίδια και τους συναδέρφους της. «Γαμ…. οι μάνατζερς, γαμ… αυτή η δουλειά. Παραιτούμαι», είπε μεταξύ άλλων πριν κλείσει το μικρόφωνο και αποχωρήσει.

Η ΜακΓκραθ που δημοσίευσε το βίντεο στο facebook την Τρίτη, αργότερα επανήλθε ευχαριστώντας όσους απάντησαν, λέγοντας ότι ήταν συγκλονισμένη από την υποστήριξη που είχε.Πηγή: www.popaganda.gr

Leave a comment