Την ταινία «Όλα είναι δρόμος» αντέγραψαν στη Λάρισα, όπου γνωστός οίκος ανοχής γκρεμίστηκε… α λα Βιετνάμ με live ορχήστρα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε και στην αλησμόνητη ταινία σκηνοθεσίας του Παντελή Βούλγαρη με το σκυλάδικο Βιετνάμ, έτσι και στη Λάρισα, γκρέμισαν το ιστορικό κτήριο επί της οδού Βύρωνος 18, το οποίο για αρκετές δεκαετίες (ιδιαιτέρως το ’70 και ’80) λειτουργούσε ως οίκος ανοχής.

Ο ιδιοκτήτης του ιστορικού ακινήτου, γνωστός κτηνίατρος, Θωμάς Γεωργιάδης ετοίμασε ένα σόου ως αποχαιρετιστήριο για το κτίσμα. Πάνω στην πρόσοψη του κτίσματος είχε τοποθετηθεί ένα πανό που έγραφε «Ηλία, ρίχ’το, Όλα είναι δρόμος…», ενώ την ώρα που η μπουλντόζα κατεδάφιζε το κτήριο, η ζωντανή ορχήστρα έπαιζε το «θα πάρω φόρα» της Μαίρης Μαράντη και ο Θωμάς Γεωργιάδης χόρευε σαν άλλος Γιώργος Αρμένης, το ζεϊμπέκικο στη μέση του δρόμου!

«Είναι η τελευταία ημέρα ενός ιστορικού κτηρίου της πόλης μας και θα ήθελα να το αποχαιρετίσουμε όπως αυτό του αξίζει» είπε χαρακτιστικά στην κάμερα λίγο αργότερα ο κ. Γεωργιάδης.

Leave a comment