Ο σπουδαίος MVP, Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεχνά απο που ξεκίνησε την επιτυχία του και το μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε με την οικογένειά του. Στα Σεπόλια, μοίρασε τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μια κίνηση γεμάτη απο αγάπη και ευαισθησία.

Μακριά απο τις κάμερες και τα φώτα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε τρόφιμα και τα παρέδωσε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, την γειτονιά που μεγάλωσε. Το ίδιο είχε κάνει και με τις πλημμύρες στην Καρδίτσα, όταν, μαζί με τα αδέρφια του, έστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από την κακοκαιρία «Ιανός».

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο πιστεύουν βαθύτατα στη δύναμη του αθλητισμού και δεσμεύονται να προσφέρουν ευκαιρίες σε εκείνους που τις χρειάζονται περισσότερο. Και τα τέσσερα αδέλφια έχουν βιώσει πώς η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση μπορούν να οδηγήσουν κάποιον στην κορυφή. Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας, ο Άλεξ και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο, ξέρουν καλά πώς το να μοιράσουν τρόφιμα στην περιοχή που μεγάλωσαν, χωρίς να το διατυμπανίσουν στα μέσα ενημέρωσης, είναι το λιγότερο που μπορούν να προσφέρουν.

Είναι προσόν να μην χάνεις την ευαισθησία σου και το που μεγάλωσες, όταν είσαι ένας απο τους καλύτερους μπασκετμπολίστες με δόξα και δύναμη. Πολλά Μπάβο στην οικογένεια Αντετοκούνμπο!

Leave a comment