Τα κορυφαία γεγονότα του 2020 που απασχόλησαν τους περισσότερους χρήστες παγκοσμίως παρουσίασε η Google μέσα από ένα τρίλεπτο βίντεο.

Κάθε Δεκέμβριο συνηθίζουμε να κάνουμε την ανασκόπησή μας για τη χρονιά που διανύσαμε, μένοντας στα πιο σημαντικά συμβάντα που μας απασχόλησαν, αλλά και θέτοντας τους στόχους μας για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Το ίδιο έκανε και η Google, η οποία με ένα όμορφο βίντεο μας παρουσιάζει, τι αναζήτησαν πιο πολύ οι χρήστες ανά τον κόσμο στο επισοδειακό και αξέχαστο, αν μη τι άλλο, 2020.

Ο αδικοχαμένος Κόμπι Μπράιαντ, το κίνημα «Black Lives Matters» και ο Covid-19 είναι μερικά από τα θέματα που παρουσιάζονται στο όμορφο βίντεο της Google.

Όσον αφορά στους Έλληνες, αναζήτησαν μέσα στο 2020, για τον κ. Σωτήρη Τσιόδρα, κ. Νίκο Χαρδαλιά, την Τηλεκπαίδευση, τον Covid-19, το 13033, το forma.gov.gr, τις Αμερικανικές εκλογές, το Webex και ο Τουρισμός για όλους.

Αυτές ήταν οι αναζητήσεις που ήταν στην κορυφή καθώς το 2020, δεν έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο, να ψάξει κάτι άλλο ή κάτι πιο ευχάριστο.

Δες το συγκινητικό βίντεο της Google:

Leave a comment