Σήμερα (18/12) στις 21:00 στον ΣΚΑΪ, θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Big Brother και είμαστε σε αγωνία να δούμε ποιος θα πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Η τελική πεντάδα έχει διαμορφωθεί ως εξής: Άννα-Μαρία, Σοφία, Γρηγόρης, Δημήτρης Πυργίδης και Ζακ.

Να πούμε πως έχουν γίνει πολλά άσχημα σκηνικά μέσα στο σπίτι του Big Brother, με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει πολλές τιμωρίες για τους συγκάτοικους.

Έχει επέμβει και το ΕΣΡ. Αρχικά, για το σκηνικό με τις γυναίκες (είχε βγει απο το Live Streaming) και επειδή ο Δημήτρης Κεχαγιάς είχε μιλήσει πολύ άσχημα προς τον Χρήστο Βαρουξή.

Είναι ένα παιχνίδι με διαφορετικούς χαρακτήρες που στην αρχή ήταν 16 συγκάτοικοι, έμειναν 5 και απόψε ένας θα κερδίσει το βραβείο των 100.000 ευρώ!

Άννα-Μαρία Ψυχαράκη! Τι να πρωτοπούμε για αυτή την κοπέλα! Και δημοσιογράφος, αλλά και δικηγόρος. Όμως, προτιμά να λέει πως είναι δικηγόρος καθώς έχει δικό της δικηγορικό γραφείο στη Κρήτη. Έντονος χαρακτήρας, έχει διαταράξει πολλές φορές την ησυχία του σπιτιού, έχει κάνει πολλές φορές τους συγκατοίκους της έξαλλους, έχει τσακωθεί, έχει ποτίσει πλαστικά φυτά. Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της, ωστόσο έχει αποδείξει πως είναι μια πολύ καλή νοικοκυρά, και έχει και τις καλές, χαρούμενες και αστείες στιγμές της. Όμως, είναι πρώτη στις προτιμήσεις τοι κοινού και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει σήμερα!

Σοφία Δανέζη! Η τραγουδίστρια του Big Brother. Εκείνη και αν έχει έντονη προσωπικότητα και ο χαρακτήρας της είναι πολύ δυνατός, αφού έχει περάσει και πολλά πράγματα στη ζωή της. Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές έβγαζε μια επιθετικότητα και μιλούσε περίεργα. Έχει μια άριστη σχέση με τον Δημήτρη Κεχαγιά καθώς είχαν έρθει αρκετά κοντά. Είναι ειλικρινής και δυναμική, κάτι που δεν άρεσε σε όλους τους συγκατοίκους. Την έχουν βγάλει 2-3 φορές έξω απο τα ρούχα της αλλά το κοινό έδειξε πως την ήθελε μέσα στο σπίτι.

Δημήτρης Πυργίδης! Ή αλλιώς ο «Μπέντζιν», ο «Μπέτζα» ή το «Χάος». Ήσυχος χαρακτήρας – παρά το παρατσούκλι του -, σπάνια προκαλούσε εντάσεις στο σπίτι και βγήκε μόλις μία φορά προτεινόμενος προς αποχώρηση, βάσει ψηφοφορίας. Βέβαια, δεν βοηθούσε τόσο πολύ στις δουλειές του σπιτιού, αλλά μαγείρευε φαγητά και γλυκά, ενώ είναι ένας χαρακτήρας με πολλή τρέλα που διασκέδαζε τους συγκατοίκους του. Ήταν κολλητός με τον Χρήστο Μακρίδη ή αλλιώς τον αντιδήμαρχο. Δεν ξέρουμε τι γίνεται ανάμεσα σε εκείνον και την Άννα-Μαρία αλλά που θα πάει; Θα μάθουμε!

Ζαχαρίας Ιωαννίδης! Γνωστός ως Ζακ. Ο personal trainer του σπιτιού! Ο μοναδικός που έχει σχέση με κοπέλα εκτός σπιτιού και ήταν αρκετά σωστός σε πολλά πράγματα. Μέχρι που είχε φτιάξει cupcakes για την γιορτή της Άννας-Μαρίας, μαζί με τη Σοφία και μετά από δική της παρότρυνση-, παρόλο που πιο πριν είχαν τσακωθεί αρκετά άσχημα. Δεν είχε μπλεχτεί ποτέ σε καβγάδες, ενώ όταν βρέθηκε να του… φωνάζουν εντυπωσίασε άπαντες (μαζί και τον Ανδρέα Μικρούτσικο) με τη διατήρηση της ψυχραιμίας του! Βρέθηκε μόλις μία φορά προτεινόμενος προς αποχώρηση, ενώ μέσα από σειρά δοκιμασιών ήταν εκείνος που κέρδισε το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό, χωρίς να χρειαστεί να περάσει τη διαδικασία του ημιτελικού.

Γρηγόρης Τσεκούρας! Είναι ένας χαρακτήρας που ούτε εκείνος ενόχλησε στο σπίτι και δεν προκαλούσε καβγάδες. Έχει βρεθεί και εκείνος μόλις μία φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ κέρδισε μέσα από τις δοκιμασίες το εισιτήριο για τον τελικό προσπερνώντας τη διαδικασία του ημιτελικού μαζί με τον κολλητό του στο σπίτι, Ζακ. Ήταν πολύ φίλος και με τον Δημήτρη Κεχαγιά προτού γίνει μια παρεξήγηση και ψυχρανθούν οι σχέσεις τους, μέχρι που τα βρήκαν ξανά λίγο πριν αποχωρήσει ο Δημήτρης. Έχει δηλώσει στο δωμάτιο επικοινωνίας πως έχει παραπάνω νεύρα κάποιες φορές επειδή του λείπει να είναι έξω ελεύθερος και επειδή έχει στέρηση. Σήμερα όμως, θα βγει και μπορεί να βγει και με το έπαθλο. Ποιος ξέρει;

Εμείς, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και ας κερδίσει ο καλύτερος!

Leave a comment