Η γιορτή του burger επιστρέφει για δύο τριήμερα στην ΑΓΟΡΑ του ΟΑΚΑ. Συναυλίες, stand up comedies, πολλά μα πολλά burgers και όλα όσα περιμένουμε να δούμε στη φετινή διοργάνωση.

Το Burger Fest, η μεγάλη γιορτή του burger επιστρέφει για 5η χρονιά, σε νέο χώρο και όχι απλά για ένα, αλλά για δυο τριήμερα, αυτή τη φορά δια ζώσης, αφού πέρυσι, λόγω των συνθηκών, το Burger Fest ήταν Home edition, με delivery boxes που έρχονταν στο σπίτι. Φέτος, τα κιόσκια επιστρέφουν, αφού η διοργάνωση θα διεξαχθεί τα Παρασκευο-Σαββατοκύριακα από την 1η έως τις 3 Οκτωβρίου κι από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου (1-3/10 και 8-/10/10) στην ΑΓΟΡΑ του ΟΑΚΑ, που έχει διαμορφωθεί με τις πλέον κατάλληλες προδιαγραφές για την ασφάλεια όλων.

Εκτός από λαχταριστά burgers και ατελείωτες δοκιμές, το Burger Fest συνοδεύεται από διάφορα ενδιαφέροντα events. Το πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου με μια stand up comedy βραδιά, την οποία θα παρουσιάζει ο Ηλίας Φουντούλης. Μαζί του θα βρίσκονται και οι Άγγελος Σπηλιόπουλος, Σπήλιος Φλώρος, Κώστας Κρύος και Οδυσσέας Ντενίζ Ουρέμ. Αμέσως μετά στο stage θα βρεθεί ο Cayetano.

Την επομένη, Σάββατο 2 Οκτωβρίου, η βραδιά θα ανοίξει με dj set του Phunk Sinatra. Στις 9.00 το βράδυ θα ανέβουν στη σκηνή οι Bejeezus, ενώ στις 10.45 θα ακολουθήσει ο Tonis Sfinos.

Το πρώτο τριήμερο ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Οκτωβρίου με dj set από τον Constantine Kalfakakos. Αργότερα, στο μουσικό stage θα ανεβούν οι RSN & THE Electric Quartet, παρέα με τον Mc Yinka, ενώ η βραδιά θα τελειώσει με τους νεανικούς και γεμάτη ενέργεια INCO.

Για όσους δεν πρόλαβαν, ή για όσους δεν “χόρτασαν” το πρώτο τριήμερο, ακολουθεί το δεύτερο, το οποίο ξεκινάει την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου με ακόμη ένα stand up comedy, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ηλίας Φουντούλης μαζί με τους Πάρι Ρούπο, Γιάννη Ρούσσο, Κωνσταντίνο Μπούρα Μπαϊμάκο και Άγγελο Κυριακίδη θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας. Στη συνέχεια, οι Street Outdoors θα ανέβουν στο stage για να κλείσει αυτή η τέλεια βραδιά.

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στο desk θα ξεκινήσει ο Mitch Darkstar, ο οποίος έπειτα θα δώσει την σκυτάλη στους Blend Mishkin και Roots Evolution, παρέα με την Sugahspank και τον BnC. Τη νύχτα θα απογειώσει ο δυναμικός Εισβολέας.

Η “αυλαία” του burger fest θα κλείσει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, με τον dj Snatch. Θα ακολουθήσουν στο μουσικό stage oι Jaguar Bombs, προτού κλείσουν το τριήμερο οι μοναδικοί Wedding Singers.

Tα Burger Houses που θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις στο Φεστιβάλ:

B for Burger

Gold Pig

RND Burgers

ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ

TΣΙΚΕΝ THE VAN

Smash’ n Bun

Guerilla Chef Burgers

Soho Burgers

Δες αναλυτικά όλες τις πληροφορίες στο burgerfest.gr ή στις σελίδες του burger fest σε facebook και instagram.

Πηγή: www.nou-pou.gr

Leave a comment