Σου λέει κάτι το όνομα Destijl; Aν έχεις ζήσει και νυχτοπερπατήσει την πρώτη δεκαετία του 2000, είμαι σίγουρος ότι ανατρίχιασες και μόνο στο άκουσμά του! Μια γλυκιά νοσταλγία για το εμβληματικό club στην παραλιακή που έχεις περάσει ουκ ολίγα βράδια σου! Τα βράδια εκείνα που ξημέρωναν με θέα θάλασσα.

Το Destijl εκείνης της εποχής μας φέρνει στο νου τα ξημερώματα που ζήσαμε, χαζεύοντας την μαγική του θέα, τα λικνίσματα υπό τους mainstream ήχους που σε έβαζαν κατευθείαν σε summer mood, το glam restaurant του, όπου σίγουρα θα πετύχαινες κάποια διασημότητα, καθώς το πιο τρεντάτο crowd της πόλης έδινε δυναμικό “παρών”.

Λοιπόν, έχεις ακούσει πολύ καλά τις φήμες! Το Destijl έρχεται και πάλι να ζωντανέψει τα βράδια σου αλλά και να συστηθεί στους μικρότερους που δεν το έχουν προλάβει.

Συναντιόμαστε One More Time, στο Κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά σε μια διεύθυνση που είναι σε όλους γνώριμη, καθώς εκεί γεννήθηκε ακόμα ένα ιστορικό μαγαζί της Αθηναϊκής νύχτας, το Voodoo Club Restaurant!

Ιάκχου 29 στο Γκάζι, το γωνιακό πέτρινο μαγαζί ανοίγει τις πόρτες του την 12η Οκτωβρίου και μας περιμένει να ζήσουμε νύχτες όπως τότε!

Destijl Club – One More Time
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Info/Rsvp: 697 8469080

Leave a comment