Το πρώτο Jukebox που ‘’παίζει’’ τα πιο ψαγμένα cocktails έρχεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και έχει ρετρό διάθεση.

Στο Alley Cat θα δοκιμάσεις δροσερά cocktails και θα έχεις για παρέα τον Elvis, τον Sinatra την Nina Simone, τον Luis Armstrong, τον Rey Charles και την Marilyn. Η Donna Summer θα συντονίζει την παρέα και εσύ θα απολαμβάνεις την μουσική που θα συμπληρώνει την βραδιά. Και αν αναρωτιέσαι ποιος είχε την φαεινή ιδέα να συγκεντρώσει όλους αυτούς τους cool τύπους σε ένα κοκτειλάδικο μην πάς πολύ μακριά: το γνωστό σε όλους Rusty Grail είναι η απάντηση. Και όπως καταλαβαίνεις οι cool τύποι πάνε μαζί με τα πιο fancy/ρετρό cocktails και έτσι εύκολα ξυπνά η πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα στην καρδιά της Νέας Σμύρνης.

Για τους φανατικούς κοκτειλάδες το Alley Cat θα αποτελεί πλέον το στέκι για signature cocktails με ιδιαίτερους συνδυασμούς που χαρίζουν δροσιστική αίσθηση. Και αν δεν φτάνουν όλα αυτά για να κάνουν το Alley Cat τον απόλυτο προορισμό για cocktail, τότε να σε δελεάσω λεγοντάς σου πώς το Alley Cat είναι ένας τόσο μοδάτος γάτος που φοράει γυαλιά και έναν σούπερ μπερέ που θα ζηλεύαμε όλοι.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Jerry Thomas που θεωρείται πατέρας του bartending θα φανταζόταν ποτέ πως ένα Jukebox θα ήταν ο ιδανικός χώρος για να απολαύσεις cocktail με συνοδεία τζαζ μουσικής, αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως η ιδέα θα του φαινόταν πολύ πρωτότυπη και το ίδιο ισχύει και για εμάς.

Βρες το στο Facebook και στο Instagram

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 17, Πλατεία Νέας Σμύρνης

Leave a comment