Αποδεικνύει πως είναι για ακόμα μια φορά το καλό παιδί του Χόλιγουντ

Δεν είναι ο τυπικός αστέρας του Χόλιγουντ. Δεν είναι καν ο λαμπερός σταρ και το στερεότυπο που έχουμε συνηθίσει. Είναι ένας από εμάς παρά το γεγονός ότι εκατομμύρια κόσμος τον θαυμάζει μέσα από τις ταινίες του. Φυσικά μιλάμε για τον Keanu Reeves, ο οποίος πάμπολλες φορές στο παρελθόν είτε από ιστορίες είτε από συνεντεύξεις του έχει αποδείξει πως είναι το “καλό παιδί” του Χόλιγουντ ή τουλάχιστον ένα από αυτά.

Πριν από μερικές μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του John Wick 4, όπου επιστρέφει σαφώς στον εμβληματικό ρόλο του δολοφόνου, και εκτός του ότι χάρισε δώρα αξίας χιλιάδων ευρώ στην ομάδα των κασκαντέρ του, απέδειξε για ακόμη μια φορά το παραπάνω προσωνύμιο. 

Ο χρήστης του Twitter, Todd Spence, δημοσίευσε ένα βίντεο από τα παρασκήνια και δείχνει τον Reeves να βοηθάει το συνεργείο της παραγωγής βάζοντας και αυτός το χεράκι του και κουβαλώντας εξοπλισμό. Μάλιστα σε ένα σημείο του βίντεο κάποιος προσφέρεται να πάρει τις βαλίτσες από τα χέρια του και του κάνει νεύμα πως το έχει συνεχίζοντας να τα κουβαλάει. 

Δείτε το video του Keanu Reeves που έγινε viral

https://twitter.com/Todd_Spence/status/1453820268128784384?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1453820268128784384%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funboxholics.com%2Fnews%2Fmovies%2F88046-keanu-reeves-voithaei-to-synergeio-tou-john-wick-4-kouvalontas-pragmata-se-neo-viral-vinteo

Για κάτι τέτοια σε λατρεύουμε Keanu!

Πηγή: unboxholics.com

Leave a comment