Ταχύτητα, στρατηγική, καφρίλα, ρόλοι, παρατηρητικότητα και μπόλικο γέλιο. Δες πέντε επιτραπέζια που μπορείς να παίξεις με την παρέα σου νηφάλιος και μη.

Jungle speed 

 

Ένα τοτέμ στο κέντρο του τραπεζιού, κάρτες διαφορετικών σχεδίων και χρωμάτων τριγύρω και το παιχνίδι ξεκινά: ποιος θα καταφέρει να το αρπάξει πρώτος; Προσοχή, απομακρύνεται οτιδήποτε μπορεί να χυθεί/πέσει από το τραπέζι, η μάχη θα είναι έντονη και τα αίματα θα ανάψουν. Το απόλυτα παρεϊστικο και διασκεδαστικό παιχνίδι κυκλοφορεί σε νέα έκδοση με ωραιότατη εικονογράφηση από το Bertone Studio.

 

Cards against humanity

 

Aστείο, εύκολο και πέρα για πέρα διασκεδαστικό, το Cards Against Humanity σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με ταμπού θεματικές όπως η θρησκεία, το φύλο, τα βασανιστήρια και φυσικά το σεξ. Και φυσικά δικαιολογεί πλήρως τον χαρακτηρισμό του από τους δημιουργούς ως «’Ένα παιχνίδι παρέας για απαίσιους ανθρώπους». Αν έχετε ήδη παίξει την βασική του έκδοση, κυκλοφορούν άλλα δύο expansion: το Green Box και το Blue Box.

Codenames 

 

Βραβευμένο με το βραβείο Spiel de Jahres 2016, αυτό το σούπερ διασκεδαστικό παιχνίδι σας βάζει στη θέση πρακτόρων που προσπαθούν να αποκαλύψουν τους αντιπάλους. Μη φανταστείτε κάτι τρομερά σύνθετο: το παιχνίδι είναι γρήγορο, απλό και εγγυάται μπόλικους γύρους.

Mysterium

 

Πώς θα σας φαινόνταν αν γινόσασταν για λίγο μέντιουμ και προσπαθούσατε να αποκαλύψετε την ιστορία ενός φαντάσματος που πέθανε άδικα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι; Μπρρρρρ αλλά και μπόλικο «χαχα» σε ένα άκρως εθιστικό, spooky και διασκεδαστικό παιχνίδι με μπόλικο interaction μεταξύ των παικτών.

Munchkin

 

Ένα από τα πιο αστεία και σουρεάλ παιχνίδια ρόλων με κάρτες που βγήκαν ποτέ, είναι ένα εξαιρετικά εθιστικό παιχνίδι που περισσότερο ποντάρει στην φιλολογία των παιχνιδιών ρόλων, όπου όλα τα περίεργα τέρατα μπορούν να κάνουν διάφορα αλλόκοτα πράγματα. Και πολύ αστεία. Φορέστε το Κράνος με τα Κέρατα και τις Μπότες για Πολλές Κλωτσιές και βουτήξτε στη μάχη!

 

πηγή: www.in2life.gr

Leave a comment