Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Αγίου Δημήτριου προσγειώθηκε ένας νέος casual chic, μοντέρνος και ταυτόχρονα φιλικός χώρος, που σερβίρει έναν από τους πιο «δυνατούς» καφέδες, γεμάτο αρώματα! 

Το Nuevo Pasaje προσφέρει όλα όσα ζητάς ώστε να γίνει το all day στέκι σου και όπως μαρτυρά και η επωνυμία του, μέσα από αυτό το «νέο πέρασμα» ταξιδεύουμε σε γεύσεις, αρώματα και εμπειρίες.

Γιατί, τι είναι αυτό που αναζητούμε όλοι από ένα μαγαζί; 

Ένα ζεστό περιβάλλον, χαρούμενους ανθρώπους να μας φτιάχνουν την ημέρα, Mrs Rose καφέspecial snacks και υπέροχα cocktails για το κλείσιμο της ημέρας!

Kαι το Nuevo Pasaje τα έχει όλα κι ακόμα περισσότερα, δίνοντας πάντα βάση στην ποιότητα των προϊόντων του.  

Αυτό είναι και το μυστικό που οδηγεί στο να αναφέρεται στις κριτικές του κοινού η άνεση που αισθάνεται ο κόσμος στο Nuevo Pasajeενώ οι υπέροχες κουβερτούλες που προσφέρει το μαγαζί στους τολμηρούς που θα καθίσουν έξω να απολαύσουν την ζεστή σοκολάτα με γεύση πιπερόριζα, σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου.

Extra Tip:  δοκιμάσεις οπωσδήποτε το Choco peanut butter caramel tower και σίγουρα θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό! Πρόκειται για ένα σοκολατένιο κέικ με πέντε στρώσεις μους σοκολάτας και πέντε στρώσεις με φυστικοβούτυρο καραμέλας επικαλυμμένο με μια μεστή γκανάζ σοκολάτας, ιδανικό να το μοιραστείς με την παρέα σου! 

 Αν λοιπόν ανυπομονείς να ζήσεις την εμπειρία ενός αυθεντικού coffee spot που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το Nuevo Pasaje το συντομότερο! Και όταν θα πας για το reunion με τους παλιούς συμμαθητές, να κάτσεις στον μοναδικό all time classic καναπέ του μαγαζιού! 

 Stay Local! 

 Διεύθυνση: Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 71, Άγιος Δημήτριος. 

Τηλέφωνο: 210 9702376 

 

 

Leave a comment