Τα χιόνια επιτέλους ήρθαν σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος και μικροί και μεγάλοι, δε βλέπουν την ώρα να ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα!

Αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες, οι περισσότεροι απο εμάς, ήδη θα είχαμε κλείσει μια επίσκεψη σε ένα χιονοδρομικό κέντρο, μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Εμείς, θα σας προτείνουμε μερικά, αγαπημένα χιονοδρομικά κέντρα για κάθε ηλικία! Εσείς απλά, να προετοιμαστείτε με τα κατάλληλα ρούχα και πάρτε το αυτοκίνητό σας και καλή διασκέδαση!

Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

Είναι περίπου 3 ώρες απόσταση απο την Αθήνα αλλά αξίζει κάθε χιλιόμετρο μέχρι να φτάσετε στον συγκεκριμένο προορισμό! Θα μαγευτείτε με το χιόνι που θα έχει, με τα αθλήματα αλλά και με την εξυπηρέτηση του προσωπικού που θα είναι δίπλα σας. Στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, θα βρείτε είκοσι τρεις πίστες (εκ των οποίων 4 mini αρχαρίων με baby lifts), επτά χιονοδρομικές διαδρομές και επτά συνδετικά μονοπάτια, συνολικού μήκους 34 km. Οι καταβάσεις αρχίζουν από τα 2260μ. και φτάνουν έως τα 1640μ. υψόμετρο με το επιμέρους μήκος τους να κυμαίνεται από 300m έως 4Km, σε όλους τους βαθμούς δυσκολίας και για όλα τα επίπεδα ικανότητας. Πάντα με ανεβασμένη την αδρεναλίνη σας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site: https://parnassos-ski.gr/

Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Εκεί, μπορείτε να κάνετε πολλές δραστηριότητες όπως, ski (έχει και για αρχάριους), freeride, Snowboard, Skibike και freestyle μέσα στο Snow Park. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε και πολλά αξιοθέατα και να ανακαλύψετε τις πιο όμορφες πλευρές του βουνού των Καλαβρύτων. Μπορείτε να ενοικιάσετε εξοπλισμό σε περίπτωση που δεν έχετε. Υπάρχουν συνολικά οχτώ αναβατήρες και δεκατέσσερις πίστες που περιλαμβάνουν όλα τα επίπεδα δυσκολίας, συνολικού μήκους 25 χλμ. Και για ξεκούραση, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας αγναντεύοντας τη θέα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site: https://www.kalavrita-ski.gr/genikes-plhrofories/

Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου

Ο ορεινός όγκος του Μαινάλου καταλαμβάνει το κέντρο της Πελοποννήσου και μεγάλο τμήμα του Νομού Αρκαδίας. Εκτείνεται από το οροπέδιο της Τρίπολης μέχρι τον ποταμό Λούσιο στα δυτικά και από τη Μεγαλόπολη μέχρι την λίμνη του Λάδωνα βόρεια, σε μια έκταση περίπου 1.000.000 στρεμμάτων. Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο περιλαμβάνει επτά πίστες, τρείς αναβατήρες, πίστα ελκήθρων και ζεστά σαλέ. Όπως σε όλα τα χιονοδρομικά, θα βρείτε λεπτομέρειες για τους κοντινούς δρόμους, τον καιρό και για το πόσος κόσμος βρίσκεται στη χιονοδρομική πίστα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site: https://mainaloski.gr/

Καλή διασκέδαση απο εμάς!

Leave a comment