Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2020 και ελπίζουμε για ένα καλύτερο 2021 με υγεία και περισσότερες στιγμές ευτυχίας.

Ένας γιατρός που εργάζεται σε ένα νοσοκομείο στο Τέξας, αγκάλιασε έναν ηλικιωμένο ασθενή που έχει covid-19 και έγινε η πιο viral φωτογραφία γεμάτη απο συναίσθημα και ταυτόχρονα και απο απελπισία και συμπόνιας των γιατρών.

Ο COVID-19 έχει γονατίσει τον περισσότερο κόσμο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Σύμφωνα με το ΑΜΕ-ΜΠΕ, η συγκεκριμένη φωτογραφία, τραβήχτηκε την ημέρα της γιορτής των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ.

Ο γιατρός, Τζόζεφ Βαρόν, στο CNN είπε συγκεκριμένα «Ήμουν στη μονάδα COVID και είδα αυτόν τον ηλικιωμένο ασθενή, που είχε σηκωθεί από το κρεβάτι του, προσπαθούσε να φύγει κι είχε αρχίσει να κλαίει».

Ο ηλικιωμένος ασθενής είπε στον γιατρό, με δάκρυα στα μάτια «Θέλω να πάω στη γυναίκα μου». Έπειτα, μετά την αγκαλιά, ο ασθενής ένιωσε καλύτερα και ηρέμησε. Πηγαίνει πολύ καλά η κατάσταση της υγείας του και απο μέρα σε μέρα, θα πάρει το εξιτήριο και θα είναι μαζί με τη γυναίκα του.

Ο γιατρός κ. Βαρόν, δουλεύει ανελιπώς στο νοσοκομείο και αντικρίζει πολλά κρούσματα καθημερινά. Ο ηλικιωμένος τον έκανε να νιώσει συμπόνια και του έδωσε δύναμη να συνεχίζει και να ζει αλλά και να παλεύει.

Leave a comment