Όλα ξεκίνησαν με τις αναμνήσεις από εκείνα τα τραπέζια γεμάτα ζεστασιά και νοστιμιές, τα τραπέζια της γιαγιάς! Στο Nonna Rosa αναβιώνετε όλες εκείνες τις στιγμές που ένα γιαγιαδίστικο πιάτο με λαχταριστά μακαρόνια και πλούσια σάλτσα σου έφτιαξαν την ημέρα και ζέσταναν την ψυχή σας. 

Οι αξεπέραστες μυστικές συνταγές της γιαγιάς που ήταν το γιατρικό για κάθε πρόβλημα και η θαλπωρή για κάθε παιδική ψυχή. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Nonna Rosa η αγάπη για το φαγητό και οι αναμνήσεις γεύσεων που δεν έφυγαν ποτέ! 

Τα ζυμαρικά Rummo με προέλευση το Benevento, της κεντρικής Ιταλίας, ένα από τα λίγα εργοστάσια ζυμαρικών που διατηρούν ακόμα την παλιά και αγνή μέθοδο αναπαραγωγής, αποτελούν τη βάση για όλες τις συνταγές των ζυμαρικών!

Συνταγές φτιαγμένες με μεράκι από φρέσκα, αγνά υλικά που αναβλύζουν τις μυρωδιές εκείνων των χρόνων! Κάθε μπουκιά είναι καταφύγιο σε μια γνώριμη ζεστασιά και θαλπωρή!

Η ξεχωριστή γεύση της πίτσας Nonna Rosa που οφείλεται στο ζυμάρι της καθώς αναπτύσσεται με την διαδικασία της 24ωρης ωρίμανσης που προσδίδει πλούσια και μεστή γεύση σε κάθε κομμάτι της!

Μπορείτε να διαλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία που έχει φτιαχτεί με μεράκι και αγνά υλικά, πλούσια σε γεύση και αρώματα.

Κάθε δημιουργία, κάθε πιάτο κρύβει όλες εκείνες τις λαχταριστές και πεντανόστιμες συνταγές της γιαγιάς! 

Θα κλείσουμε την ιστορία μας με μια προσμονή για τον Σεπτέμβρη…

Leave a comment