Η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα που σε φέρνει σε επαφή με τους σκυλογονείς και όχι μόνο, ενώ το αγαπημένο σου κατοικίδιο έχει το δικό του προφίλ!

Το Socialize My Pet είναι ο κοινός τόπος συνάντησης όλων των ιδιοκτητών κατοικιδίων, από γάτες και σκύλους έως παπαγαλάκια, κουνέλια ή ό,τι άλλο φανταστείς!

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Facebook… για ζώα και εκτός από το ότι μπορείς να συζητήσεις με τους διαδικτυακούς σου φίλους ό,τι σε απασχολεί που αφορά στο κατοικίδιό σου, έχεις την δυνατότητα να βρεις όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, όπως pet shops, pet groomers, εκπαιδευτές, όλες συγκεντρωμένες σε έναν αναλυτικό κατάλογο, ανά περιοχή!

Ταυτόχρονα, ειδικά τώρα την καλοκαιρινή περίοδο, μπορείς να βρεις τον pet keeper που θα φιλοξενήσει το ζωάκι σου όσο θα λείπεις διακοπές. Ακόμα, μπορείς εσύ να ενταχθείς ως pet keeper ή dog walker για ένα έξτρα εισόδημα, εξαργυρώντας την αγάπη σου για τα τετράποδα φιλαράκια μας!

Μπες στο Socialize My Pet, περιηγήσου και ανακάλυψε τις ευκολίες που σου παρέχει το online community που έχει ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις!

Leave a comment